Стани член
Kampania

КАМПАНИЯ 2024: Стани активен пълноправен член на БАРТ и плати своя членски внос

Ноем. 24, 2023
Към всички родители, които имат желание да станат пълноправни членове на БАРТ да участват в създаването и да подпомогнат плановете и програмите на Асоциацията:
От януари 2024г. всеки родител, който иска да стане пълноправен член на БАРТ, има отношение към тениса, споделя визията ни и иска Асоциацията да се развива устойчиво с по-бързи темпове, да работи ефективно и допринася за развитието на тенис средата в България, е поканен да се регистрира първо тук и да заплати след това своя членски внос, който е 10 лв. на месец или общо 120 лв. за година. За родителите, които вече са направили регистрация, могат директно да заплатят членския внос.
А тези, които желаят да подпомогнат организацията и с по-голяма сума, могат да го направят под формата на дарение, за което ще им се издаде официален документ.
Банковата сметка на Асоциацията е:
BG21RZBB91551015123706
СДРУЖЕНИЕ БАРТ
Ставайки член на БАРТ, демонстрираш своето сериозно отношение и подкрепа към усилията на Асоциацията да изградим обединена, посветена и активна родителска общност, да подпомага подрастващите в тениса деца, както и ще имаш принос да се случват все повече активности в тази посока.
Всеки член на БАРТ ще получи дигитална карта, с която ще удостоверява своето членство и ще бъде включван и канен на всички предстоящи събития, *промоционални* програми и други инициативи на Асоциацията и на свързаните с нея партньори.
На края на всяка година, членовете на БАРТ ще имат достъп до финансовия отчет, който ще представя събраните средства, дейността на БАРТ и изразходените средства.
ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ