Стани член
БНТЦ

Продължава партньорството на БАРТ с БНТЦ

Юли 30, 2023

В подкрепа на развитието на децата в тениса, БАРТ осигурява възможности за спаринги в партньорство с БНТЦ на кортовете на тенис центъра

Поради сериозния интерес от страна на голяма част от родителите на деца, практикуващи тенис на корт, от 31.07.23 (понеделник) продължава съвместният проект на БАРТ в партньорство с БНТЦ и съдействието на БФТ, чрез който се осигуряват безплатни тенис кортове за деца до от 10 до 16 години, които искат да играят спаринг мачове през седмицата и уикенда.

Всеки ден ще има осигурени по 3 безплатни корта на БНТЦ в Борисовата градина в гр. София в следните часови зони: от понеделник до петък в 10-12ч. и 14-16ч, а през събота и неделя в 14-16ч., на които предварително записали се деца, ще могат да играят напълно безплатно.

Децата от цяла България могат да ползват безвъзмездно кортовете в посочените часови зони и всеки родител, регистриран на сайта на БАРТ, ще има право да запазва 24 часа по-рано часове. За да може да се провежда добра организация и на всички желаещи да се осигурява корт, важно да е да се спазва посочения регламент на регистрация и резервиране на дата, част и корт.


 

Как става записването и организацията на ползване на кортовете по проекта:

1. Родител на детето трябва да има регистрация в сайта на БАРТ - Регистрирай се (btpa.bg)

2. С телефония номер, с който родителят се е регистрирал, ще бъде добавен във Вайбър група, където може да заяви в кой ден и в кой часови диапазон детето му ще иска да ползва корт.

3. Задължително е записването да става възможно най-рано и не по-късно от 24 часа преди избраните дата и час

4. В групата ще има предоставен линк към таблица с графика и свободните часове, за да може всеки родител лесно да се ориентира и види наличните възможности

4. Важно е детето да си е намерило спаринг партньор за ползване на корта

6. Правилото е: който първи заяви, той е с приоритет за запазване. Винаги ще има и по една резерва за всеки час ако има повече от един желаещ, в случай, че часът е отказан поради непредвидени обстоятелства

7. Ако се наложи да се откаже час, трябва да се пише пак във Вайбър групата

8. Всяко дето има приоритетно по едно записване за седмица. Повторно включване е възможно само при липса на първи приоритетни заявки за конкретния ден и час.

10. При посещение на базата на БНТЦ, на рецепция се съобщава, че ще се ползва корт по проекта на БАРТ и ще ви се посочва кой корт е запазен за съответното дете

11. Не може да се запазва корт по този проект чрез директно обаждане на официалния телефон за резервации на БНТЦ или на място. На кортовете единствено ще разполагат с информация кой в кой ден и час е запазил корт.